Pikavippien edut

Aina kuulee puhuttavan pikavippien huonoista puolista, me päätimme ajatella asiaa positiivisesti ja pohtia, mitkä asiat pikalainoissa ovat hyviä.

Hae Vippi.fi 50-1000€ pikavippi tästä!

Huom! Tämä artikkeli ei kannusta ottamaan pikalainaa. Vastaat aina itse omista lainoistasi. Muistathan varmistaa, että olet kykyneväinen maksamaan pikavipit takaisin ajallaan.

Ege.fi lainaa turvallisesti 50-1000 euroa!

Pikavippien edut ovat monille asiasta tietämättömille selkeästi pimeän peitossa. Monet meistä kuitenkin ovat kokeneet elämässään tilanteen, jossa elämää syntyy yllättäen pikavipin kokoinen reikä. Auton korjaus, ongelmat palkanmaksussa, yllättävä lasku tai sakko, viivästyneet opintotuet tai jokin muu rahatilannetta heikentävä ongelma saattaa johtaa tilanteeseen, jossa rahaa ei tilillä ole enää ollenkaan. Tällöin pikavippi on korvaamaton apu rahapulaan!

Pikavippien nopeus

Pikavippi on niin nopea, että se yllättää ensilainaajan. Sinun ei tarvitse hakea luottokorttia tai maksaa pankeille tilinylitysmaksuja. Pikavipeillä voit käsittelymaksujen ja korkojen hinnalla päästä eroon useista laskujen huomautusmaksuista ja saat rahasi hyödylliseen käyttöön. Mikäli pikavippejä käytetään vastuullisesti, ovat ne käteviä rahoituksen välineitä. Kuitenkin huolimattomasti ja ajattelematta otetut vipit ovat erittäin huono valinta kenen tahansa taloudessa.

Pikavipin saa tilille todella nopeasti ja sen hakeminen on vaivatonta. Koskaan ei ole ollut näin helppoa hankkia muutaman satasen suuruista summaa. Nettihakemuksen täyttämiseen ei mene 5 minuuttia pidempään ja rahat siirtyvät tilille alle 5 minuutissa. Koko operaatio onnistuu siis alle 10 minuutissa.

Edut kovemmat kuin hyödyt?

Nyt jokaisen itsensä mietittäväksi jää, onko pikavippi huono vai hyvä valinta, jos rahaa ei yllättäen olekaan, mutta sitä olisi tulossa. Pikavippiä ei kannata ottaa huvin vuoksi – eikä etenkään tilanteessa, jossa kaikki rahat ovat lopussa ja lisää ei ole tulossa. Jos kuitenkin käyt päivätöissä ja olet varma, että saat lainan maksettua seuraavana palkkapäivänä, saattaa pikavippi olla sinulle käyttökelpoinen rahoitusväline.

Hyviä pikalainapalveluita:
Vippi.fi
Ege.fi
Rahahana.fi