Pikaluotto heti

Pikaluotto on sama asia kuin pikalaina tai pikavippi. Tälle yhdelle ja samalle lainatuotteelle on vain vuosien mittaan syntynyt useita erilaisia nimityksiä, joita yritykset ovat vipeistä ja pienlainoista lähtien yrittäneet omia itselleen ja brändätä tehokkaasti.

Vippi.fi – pikaluotot 50-1000€ tästä >>

Pikaluotto sinällään on hieman harvinaisempi nimitys, mutta kyseessä on sama vanha tuttumme: Pikaluotto on lyhytaikainen vakuudeton ja takaukseton luotto, joka on suurempi kuin kulutusluotto tai vastaava. Pikalainat ovat useimmiten suuruudeltaan vain noin 50-400 euron kokoisia, kulutusluotot kaikkea 1000 ja 25000 euron välillä. Pikaluottoja voit saada kuitenkin aina 1000 euroon asti esimerkiksi suosittelemastamme Vippi.fi -palvelusta.

Pikaluottoja saa netistä nykyään lähes milloin vain, mistä vain ja keneltä vain. Siksi kannattaa verrata ja pohtia, mikä pikaluotto olisi minulle sopivin. Tulee erittäin kalliiksi ottaa liian suuri luotto ja sinua varmasti harmittaa, mikäli otat liian pienen pikaluoton. Valitse siis sellainen yritys, joka tarjoaa sinulle edullista ja turvallista pikaluottoa.

Pienlainoilla esimerkiksi maksuaika vaikuttaa vahvasti lainan hintaan: Mitä pidempi on maksuaika, sitä kalliimpi on luottokin. 7 tai 14 päivän pikavipit ovat siis edullisin ratkaisu – varsinkin Vippi.fi -palvelussa, jossa voit hyödyntää nopean maksajan etua.

Emme suosittele, että haet pikalainaa alkoholin vaikutuksen alaisena, tai jos sinulla on maksamattomia pikaluottoja kontollasi. Laina ei ratkaise rahaongelmia pitkällä aikavälillä vaan se tuo vain helpotusta lyhyeen ja ohimenevään rahapulaan.

Pikaluotto kannattaa ottaa joltakin hyväksi toteamaltamme yritykseltä, sillä me tiedämme, mitkä yritykset ovat edullisia ja luotettavia. Ilman luottotietoja pikaluottoja et voi saada, sillä rehelliset yritykset eivät sitä myönnä.

Usein vaatimuksena pikaluoton hakemiseen ovat:

  1. 18 vuoden ikä
  2. suomalaisuus
  3. verkkopankkitunnukset
  4. moitteettomat luottotiedot

Katso myös nämä:
Hae 50-1000e pikalainaa Egestä!

Rahahana.fi – 50-250€