Pikalaina pankkitunnuksilla

Tarvitsetko pikalainaa pankkitunnuksilla? Se on useimmiten paljon parempi vaihtoehto kuin tekstarilaina. Pikalaina pankkitunnuksilla on turvallinen ja lisämaksuton tapa hakea pikalainaa. Lähes jokainen suomalainan pikalainayritys tarjoaa tällä hetkellä mahdollisuutta hakea lainaa netistä verkkopankkitunnuksilla.

Vippi.fi: Pikavippiä 50-400 euroa!

Miksi juuri pankkitunnuksilla?

Pankkitunnuksien käyttäminen on kannattavaa monella tapaa: Ensinnäkin, tekstiviestilainoissa jokaisesta viestistä veloitetaan erikseen, yleensä noin 3 euroa per viesti. Pankkitunnuksia käyttämällä säästät siis silkkaa puhdasta rahaa. Lisäksi verkkopankkitunnuksien avulla voit hakea vippiä ilman omaa matkapuhelinliittymää – esimerkiksi prepaid-liittymä riittää. Lisäksi TUPAS-tunnistautuminen on turvallista ja helppoa.

“Käyttäjän kirjautuessa palveluntarjoajan verkkopalveluun, käyttäjän istunto tallennetaan ja käyttäjä ohjataan oman pankin tunnistautumissivulle. Käyttäjä syöttää käyttäjätunnuksen pankin sivuille, ja pankki lähettää palveluntarjoajalle tiedot kuka kirjautunut henkilö on.” – Tupas / Wikipedia

Pankkitunnuksilla kirjautuminen on toki hieman hitaampaa, vaatii lomakkeen täyttämisen ja edellyttää Internet-yhteyttä ja nettiselainta. Suosittelemme kuitenkin ehdottomasti pikalainan hakemista verkkopankkitunnuksilla sen edullisuuden takia.

Useat yritykset lisäksi jopa vaativat, että ensimmäinen laina haetaan pankkitunnuksilla. Näin asiakkaan henkilökkisyys ja luottotiedot voidaan varmistaa helposti.

Mistä siis kannattaa hakea pikalainaa?

Voit hakea heti lainaa nopeasti verkkopankkitunnuksilla seuraavien yritysten kotisivuilta. Lue tarkemmat tiedot lainaehdoista ja maksuajoista yritysten kotisivuilta. Listaamamme yritykset ovat pärjänneet loistavasti asiakastyytyväisyyskyselyissä ja ovat esiintyneet edukseen sekä mediassa että pikalainavertailuissa.

Hae pikalainaa verkkotunnuksilla esimerkiksi näistä palveluista:

  • Ege.fi
  • OK Money
  • Pikavippi.fi
  • Rahahana
  • Vippi.fi
  • Vivus.fi