Muut lainat

Varmasti on erittäin selvää, että pelkillä pikalainoilla ei päästä pitkälle elämässä. Sivustomme tarkoitus ei olekaan suositella pikalainan ottamista, vaan lähinnä turvallisesti esitellä parhaat ja edullisimmat vaihtoehdot. Mikäli pikalaina tai kulutusluotto ei riitä, ei hätää – sillä lainaa saa nykyään melkein mihin tahansa tarkoitukseen.

Voit saada lainarahoitus vaikkapa sijoitusasunnon ostoon Ylläkseltä, huvilan rakentamiseksi Espanjan aurinkorannikolle tai vaikka ostaaksesi hienon uuden Lexuksen. Nämä lainat ovat kuitenkin hieman suurempia, kuin mitä meidän sivustoltamme löydät. Lainapalveluita on niin moneen lähtöön nykyään, että löydät varmasti omiin tarkoitusperiisi sopivan tarjoajan.

Mikäli etsit autolainaa, voimme suositella SAV-rahoitusta. SAV-rahoitus tarjoaa sinulle dynaamista autolainaa. Ajoneuvosi toimii vakuutena ja saat lainaa auton ostamiseksi 500-4000 euroa. Maksuaikaakin myönnetään mukavat 36 kuukautta. Saat luottoa sekä autokaupasta ostettavaan ajoneuvoon, että myös yksityisten välisiin kauppoihin!

Mikäli opiskelet, suosittelemme rahapulaan opintolainaa. Se on kaikkein edullisin lainamuoto. Jos sinulla on opiskelut kesken, ei kannata ottaa pikalainaa, vaan hakea edullisempaa opintolainaa.

Suurin yksittäinen ostos ihmisen elämässä lienee asunto. Asuntolainaakaan et meiltä löydä, vaan suosittelemme, että suuntaat lähimpään pankkiin.

Yrityslainaa etsivälle on olemassa Finnvera.

Jos tarvitset 50-1000 euroa heti tilillesi, kannattaa tutustua paikkaan nimeltä Vippi.fi. Sieltä saat pikalainaa heti tilillesi.