Lainaa ilman vakuuksia

Usein pankit ja suuret rahoitusyritykset haluavat lainoilleen vakuuden tai takauksen, mutta netistä lainaa saa ilman vakuuksiakin. Lainan tavallisin vakuus on asunto, kesämökki tai ostamasi ajoneuvo. Vakuudet takaavat lainan myöntäjälle, että tämä saa omat rahansa takaisin, vaikka velallinen ei kykenisikään maksamaan lainaansa takaisin sovittuna eräpäivänä. Netistä saat kuitenkin helposti lainaa ilman vakuuksia ja takauksia.

Et tarvitse vakuuksia kun haet lainaa seuraavista palveluista:

Vivus.fi on vanha palvelu, mutta uudella nimellä! Vanha SMSCredit on nyt Vivus.fi. Vivukselta saat ensimmäisen lainasi ilman vakuuksia ja ILMAN KULUJA. Vivus.fi palvelussa voit valita lainasumman eurolleen itse. Samoin voit määrittää myös laina-ajan. Näin säästät kustannuksissa.
Siirry: Vivus.fi >>

Everyday on kuin luottokortti kännykässä. Voit nostaa koko summan heti tai sitten pienissä osissa aina tarpeen vaatiessa.
Siirry: Everyday.fi >>

Pikalainat saat Ege.fi:stä helposti mikäli olet yli 19-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa.
Siirry: Ege.fi >>

Vippi24.fi on uudehko suomalainen vippifirma, joka tarjoaa sinulle lainaa ilman vakuuksia aina 50 eurosta 2500 euroon saakka. Laina-aika on joko 14 tai 30 päivää.
Siirry: Vippi24.fi >>

Vippi.fi on erinomainen lainapalvelu, joka tarjoaa sinulle pikavippiä tarpeeseen kuin tarpeeseen milloin vain. Vippi.fistä saat lainoja aina 50 eurosta 2500 euroon asti.
Siirry: Vippi.fi >>

“Pienehköjä lainoja tai niin sanottuja vippejä, muutamista kympeistä muutamiin satasiin, voi saada helposti ja nopeasti, ilman vakuuksia, esimerkiksi erilaisten Internet- ja tekstiviestipalveluiden välityksellä.”

Usein lainaa hakiessa vakuudet nousevat tärkeään asemaan. Mistä siis saisi pikalainaa ilman vakuuksia?

“Nopeuttaaksesi lainahakemuksen täyttämistä kannattaa ensin tarkistaa, että sinulla on kaikki lainahakemukseen vaadittavat tiedot lähettyvilläsi. Näitä ovat muun muassa pankkitilisi numero, puhelinnumerosi ja henkilötietosi.”

Etkö löytänyt haluamaasi? Etusivun kautta voit valita pikalainat ja tutustua pikalainayrityksiin tarkemmin.