Kulutusluotot netistä heti tilille

Kulutusluotot ovat nopea ratkaisu rahapulaan, jos tarvitset hieman enemmän kuin vain pikalainan. Pikalainat rajoittuvat useimmiten 30 ja 500 euron väliin – kulutusluottojen noustessa jopa 1000-5000 euroon.

Valitsimme parhaaksi kulutusluotoksi seuraavan:

  • Klikkaa tästä Freedom-lainaa heti 1.000-20.000€! >>

Kulutusluotoissa maksuaika on selkeästi pikalainoja pidempi. Se vaihtelee tavallisesti muutamasta kuukaudesta noin neljään tai viiteen vuoteen. Koska kulutusluotot ovat suurempia lainoja, on tavallista, että luottoa haetaan pankilta tai lainalaitokselta. Helpointa kulutusluottojen ottaminen on kuitenkin netissä, sillä sieltä saat rahat tilillesi ilman vakuuksia ja takauksia usein muutaman päivän sisällä ilman harmillisia pankkikäyntejä.

Lain mukaan kulutusluottoja tarjoavan yrityksen tulee toimittaa sinulle lainatarjous ja ilmoittaa siinä tiedot lainan kustannuksista. Helpoiten ymmärrät lainan hinnan katsomalla todellista vuosikorkoa. Se vaihtelee yleensä noin 10 ja 50 prosentin välillä, hieman riippuen yrityksestä, lainasummasta ja laina-ajasta. Mikäli olet valmis antamaan lainallesi takauksen tai vakuudet, voit suunnata pankkiin, josta saat lainaa pienemmällä korolla. Kulutusluotto ilman vakuuksia on helpointa kuitenkin ottaa joltain pikalainayritykselta.

Kulutusluotot ovat joustava tapa rahoittaa pieniä ja hieman suurempiakin hankintoja. Voit luotolla ostaa esimerkiksi auton, veneen, moottoripyörän tai vaikka remontoida kämppäsi. Luotosta riittää pitkäksi aikaa myös ruokarahaksi ja sillä on mukava matkustaa ulkomaille. Muistutamme kuitenkin, että lainalla ei kannata huvikseen hurvitella tai kattaa vanhoja lainoja. Kulutusluotot eivät ole leikkikalu ja niitä ei tule ottaa ilman tarkkaa harkintaa. Muistathan olla varma, että saat luoton maksettua takaisin aikataulun mukaisesti.

Helpot kulutusluotot 1000-25000 euroa:
Pikavippi.fi – 50-2500 euroa tästä!
Hae Vippi.fi pikalainaa 50-1000 euroa!
Hae lainaa Helppovipistä!
Hae 50-1000e pikalainaa Egestä!

Hieman suurempia tarjoavat esimerkiksi:

Aiheet: Kulutusluotot