Vippi-laina.fi

Vippi-laina.fi on tarkoitettu täysin arkipäiväisten menojen kattamiseen, silloin kuin omat rahat eivät hetkellisesti riitä. Välillä kuluja on vaikea arvioida etukäteen ja joskus yllätyksiäkin sattuu matkan varrelle. Vippi-laina tarjoaa palvelun kulujen lyhytaikaiseen rahoittamiseen.

Lainaa Vippi-laina.fi:stä saat 50-400 euroa. Lainat maksetaan aukioloaikoina ma-la 08-22 ja su 12-21. Sinun tulee olla vähintään 18 vuotias Suomen kansalainen. Lainaa myönnetään 50-400 euroa kaikille.

Yhteystiedot:
Vippi-laina Suomi
Y-tunnus: 2170583-5
Kauppakatu 18 C, 40100 Jyväskylä
www.vippi-laina.fi

Mikä ihmeen vippi?

Vipit ovat lainoja, joihin ei tarvita vakuuksia eikä takaajia. Tavallisesti vippi on suurudeltaan noin 50-500 euroa, mutta muutama tunnettu toimija, kuten Vippi.fi, tarjoavat suurempia, jopa 1000 euroon asti ulottuvia vippejä. Koska nämä lainat ovat erittäin suosittuja, on niille muodostunut jo laaja lingvistinen skaala kutsumanimiä: Vippiä voidaankin kutsua myös pienlainaksi, pikalainaksi tai vaikkapa pikaluotoksi. Vipin hakeminen tapahtuu tavallisesti tekstiviestillä tai luotonantajan nettihakemuksella. Suosittelemme nettihakemuksen käyttämistä, sillä tekstareista joutuu tavallisesti maksamaan 2-5 euroa per lähetetty viesti. Lainan hakemiseen tarvitaan yleensä 2 viestiä.