OPR-Vakuus Oy – Pikavippi kannattaa: Teki taas haamutuloksen!

Pikavippifirmat senkun vaan porskuttavat: PikaVippi.fi, Everyday ja Ostosraha.fi -palveluita pyörittävä OPR Vakuus Oy on tehnyt todella kovan, noin 2,2 miljoonan euron, tuloksen. Balance Consultingin tekemien nopeiden laskelmien mukaan OPR-Vakuuden tämän vuoden tulos ylittää viime vuoden tuloksen lievästi.

OPR Vakuudessa työskentelee tällä hetkellä vain 14 henkilöä, mikä selittää yrityksen pienet kulut ja hyvän tuloksentekokyvyn.

Vaikka OPR Vakuuden omistajat ovat nostaneet yhtiöstä suuret osingot, yhtiö on myös pystynyt kasvattamaan vahvasti omia pääomiaan. 15 000 euron osakepääoma on paisunut niin, että omia pääomia oli viime vuoden lopussa jo hieman yli kahdeksan miljoonaa euroa.” – Kauppalehti

Pikavippi.fi -palvelun periaatteena on tarjota sinulle juuri sopivia pikalainoja: Voit hakea 50-200 euron pikavippejä tai 400-2500 euron kulutusluottoja.

Ostosraha.fi -palvelusta voit hakea isompia 400-2500 euron lainoja heti. Lainan suuruudesta riippuen saat maksuaikaa pikaluotollesi 2 kuukaudesta 2 vuoteen saakka.

Everyday on uusi palvelu: Se on kuin luottokortti kännykässä! Everyday myöntää sinulle luottoa 300 euroa – voit käyttää vain osan summasta tai koko summan kerralla kokonaan.