Vippikeskus

Vippikeskus.fi on erinomainen vippipalvelu, jota pyörittää tuttu ja turvallinen Top Finance Oy suoraan Suomen Turusta. Vaikka Vippikeskus onkin suhteellisen uusi pikalainayritys, on se silti jo osoittanut toimivuutensa: Lainat tulevat nopeasti tilille, niitä myönnetään tasaista tahtia ja kulutkaan eivät ole pahat. Vippikeskukselta saat lainaa aina 50 eurosta 500 euroon saakka, mutta ensimmäisenä pienlainana sinun tulee ottaa tuo 50 euron pienlaina. Kuitenkin jo toisella kerralla voit hakea mitä tahansa muuta vippiä, jopa suurinta 500 euron summaa.

Mietipä tätä:
Vippikeskuksen sivut ovat yksinkertaiset, mutta toimivat. Pääset todella nopeasti käsiksi verkkopankkitunnuksilla tunnistautumiseen, jonka jälkeen voitkin jo siirtyä lähettämään lainahakemuksen. Vaatimuksinakin on vain täysi-ikäisyys, asuinpaikka Suomessa ja häiriöttömät luottotiedot. Ensilaina 50 euroa ja maksuaikaa saat 14 vuorokautta. Maksat takaisin vain 69 euroa. Kahdessa viikossa 50€ pienlaina on kerännyt kuluja siis vain vaivaiset 19 euroa. Vippikeskus on siis edullinen lainapalvelu.

Luonnollisesti Vippikeskus.fi edellyttää verkkopankkitunnuksilla tunnistautumista, aivan kuten laissa määrätään. Palvelu on auki joka päivä aina kello 8 kello 22 saakka.

Lainaa voit hakea joko netistä tai tekstiviestitse. Emme kehota turhaan lainanottoon, mutta suosittelemme Vippikeskusta pikaluottoa etsivälle.

Ota lainaa Vippikeskuksesta >>