Nopsavippi vippaa 50-500€

Nopsavippi lainaa kaikille uusille asiakkaille 50 euroa. Vanhat asiakkaat voivat hakea lisäksi 100-500 euron pikalainoja. Nopsavippi on nopea palvelu, jonka verkkohakemuksella saat rahat heti tilillesi!

Nopsavippi aloitti toimintansa vasta 2010. Kyseessä on siis varsin uusi lainapalvelu, joka on rekisteröity Top Finance Oy:n alle. Top Finance Oy on turkulainen rahoitusalan toimija.

Saadaksesi lainaa Nopsavipiltä, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen. Lisäksi luottotietojesi tulee olla moitteettomat. Tarvitset lisäksi joko omissa nimissä olevasi matkapuhelimen tai sitten voit hakea pikalainaa pankkitunnuksilla. Suosittelemme pankkitunnuksien käyttämistä ja verkkohakemuksen täyttämistä, sillä sinun täytyy joka tapauksessa tunnistautua pankkitunnuksilla palveluun ennen tekstarilainan hakemista.

Nopsavippi on suoran toiminnan yritys: Etusivulla kerrotaan, mitä millekin lainasummalle tulee kuluja yhteensä. Etusivulla ei kuitenkaan eritellä erikseen korkojen ja käsittelykulujen suhdetta, mutta ainakin allekirjoittaneelle riittää, että tietää minkä kokoinen lasku Nopsavipin pikalainasta tulee kokonaisuutena.

Nopsavippiä voikin suositella turkulaisuutensa, luotettavuutensa, nopeutensa ja hintansa puolesta.

Ota vippi nopsaan tästä!