Freedom Rahoitus

Huomasimme juuri, että jo pitkään olemme kehuneet Freedomia tutuillemme, mutta meiltä puuttuu silti sivustoltamme artikkeli, joka esittelisi Freedom Rahoituksen. Tässä teille siis lyhyt esittely Freedom Rahoituksesta ja sen tarjoamista rahoituspalveluista.

Freedom on erinomainen palvelu, jos etsit paikkaa, josta saat lainaa ilman vakuuksia 1000-20000 euroa! Voit hakea mitä tahansa summaa tältä väliltä ilman vakuuksia. Freedom on erikoistunut nimenomaan isoihin luottoihin, jotka sopivat mihin vain pienistä tonnin raharei’istä aina isoihin 20 000 euron autoihin, remontteihin ja muihin vastaaviin. Freedom Rahoitus ei itse lainaa, vaan välittää rahoitusta. Tämä tarkoittaa, että oikeasti rahat lopullisesti tulevatkin joltain kolmannelta osapuolelta, mutta Freedom ei tästä veloita asiakkaalta mitään.

Palvelun käyttö on siis maksutonta. Lainakäsittelijät etsivät sinulle sopivimman lainan. Palkkiot laskutetaan siis siltä tarjoajalta, jonka lainan asiakas valitsee.

Saadaksesi lainaa, sinun tulee olla vähintään 25-vuotias, tulojesi pitää olla vähintään 1500 euroa kuukausitasolla ja sinulla pitää olla vakituinen asuinpaikka Suomessa.

Voit hakea lainaa netissä osoitteessa www.freedomrahoitus.fi
tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse.

Yhteystiedot:
Freedom Rahoitus Oy
Ahventie 4,
02170 Espoo
Asiakaspalvelu: 09 4241 4400 Arkisin 09:00-17:00