Palvelut

Fiksulaina pikalainaa 50-400€

Fiksulaina on suomalainen laina-alan yritys, joka rahoittaa yksityisten henkilöiden tarpeita 50-400 euron suuruisilla pikavipeillä. Laina-ajaksi on määritelty 14 vuorokautta. Ensilainaksi Fiksulaina myöntää 50-100 euron vippejä. Tästä eteenpäin maksimilainasummat kasvavat portaittain aina ajallaan takaisinmaksetun vipin yhteydessä.


Terravippi – lainaa tekstarilla

Terravipiltä voit hakea lainaa tekstiviestillä todella nopeasti ja luotettavasti. Palvelu on suunnattu kaikille yli 19-vuotiaille suomalaisille. Summat vaihtelevat 50 ja 500€ välillä.

Vippihelp

Vippihelp auttaa rahapulassa! Tältä lainapalvelulta voit hakea niinkin pieniä summia kuin 50 euron luottoja. Summat jatkuvat tasaisin välimatkoin aina suuriin 500 euron lainoihin. Laina-ajat on jaettu kahtia: Pieniä vippejä voit hakea 14 päivän maksuajalla ja isompia 30 päivän maksuajalla. Vippipalvelua pyörittää Top Finance Oy.


Vippikeskus

Vippikeskus.fi on erinomainen vippipalvelu, jota pyörittää tuttu ja turvallinen Top Finance Oy suoraan Suomen Turusta. Vaikka Vippikeskus onkin suhteellisen uusi pikalainayritys, on se silti jo osoittanut toimivuutensa: Lainat tulevat nopeasti tilille, niitä myönnetään tasaista tahtia ja kulutkaan eivät ole pahat. Vippikeskukselta saat lainaa aina 50 eurosta 500 euroon saakka, mutta ensimmäisenä pienlainana sinun tulee ottaa tuo 50 euron pienlaina. Kuitenkin jo toisella kerralla voit hakea mitä tahansa muuta vippiä, jopa suurinta 500 euron summaa.

SAV-rahoitus

SAV-rahoitus on suomalainen pieniin autolainoihin erikoistunut rahoitusyhtiö. Vaikka kyse on pienistä lainoista, on SAV-rahoituksen liikevaihto jopa 8,5 miljoonaa euroa, joten luotettavuudesta ei ole pulaa. Palvelusta voit ottaa lainaa jopa 4000 euroa ajoneuvoasi vastaan. Maksuajaksi voit valita jopa 3 vuotta. Rahatkin siirtyvät tilillesi muutamassa päivässä, joten autolainan hakeminen on todella helppoa.


Freedom Rahoitus

Huomasimme juuri, että jo pitkään olemme kehuneet Freedomia tutuillemme, mutta meiltä puuttuu silti sivustoltamme artikkeli, joka esittelisi Freedom Rahoituksen. Tässä teille siis lyhyt esittely Freedom Rahoituksesta ja sen tarjoamista rahoituspalveluista.

Vippipalvelu

Vippipalvelu on monipuolinen suomalainen vippifirma, jolta voit hakea lainaa aina 50 eurosta 500 euroon saakka.


Nopsavippi vippaa 50-500€

Nopsavippi lainaa kaikille uusille asiakkaille 50 euroa. Vanhat asiakkaat voivat hakea lisäksi 100-500 euron pikalainoja. Nopsavippi on nopea palvelu, jonka verkkohakemuksella saat rahat heti tilillesi!

Get Capital

Kuten lontooksi on tapana sanoa “Get Capital” – eli hanki pääomaa, voidaan Suomessa nyt rinnastaa edullisiin pikavippeihin. Nimittäin suomalainen Get Capital Oy lainaa kaikille yli 18 vuotiaille rahaa tarpeeseen kuin tarpeeseen.


24pikavippi.fi

24pikavippi.fi on kätevä palvelu niille, jotka haluavat pikalainaa nopeasti tililleen 30-500 euroa. Tällä summalla voi tehdä jo vaikka mitä, mutta pikalainat ovat aina kalliita, eikö totta? Pikalainat 24pikavipissä ovat heidän sanojensa mukaan edullisia, mutta piilokulujakin löytyy tarkastelussamme.